كاظمی پور:
بجای مربیان مرد در تیم های بانوان، از مربیان زن استفاده کنیم
لوازم ورزشی: نخستین گردهمایی روسای کمیته های فرهنگی فدراسیون های ورزشی با حضور معاونین وزیر ورزش و جوانان در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک اجرا شد.
به گزارش لوازم ورزشی به نقل از ایسنا، نخستین گردهمایی روسای کمیته های فرهنگی فدراسیون های ورزشی بامداد امروز دوشنبه (۲۹ آبان) با حضور سینا کلهر، معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، مریم کاظمی پور معاونت توسعه بانوان وزارت ورزش، حجت الاسلام علی احدی مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان و روسای فرهنگی فدراسیون های ورزشی در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک انجام شد.
این گردهمایی بمنظور رسیدگی، بررسی و پیشبرد مسائل و کارهای فرهنگی فدراسیون های ورزشی انجام شد.
حجت الاسلام علی احدی در نخستین گردهمایی روسای کمیته های فرهنگی فدراسیون های ورزشی با تأکید بر اهمیت فرهنگ در ورزش، اظهار داشت: این گردهمایی آغازی برای کارهای بزرگ فرهنگی در ورزش است که در آن ضمن مرور دستوالعمل و برنامه های محوری فرهنگی ورزشی برای ادامه دار بودن تعاملات و برگزاری گردهمایی برنامه ریزی خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: فرهنگ در ورزش یکی از موارد بسیار مهمی است که متاسفانه آن طور که لازم است تقویت نشده و این وظیفه مسئولان فرهنگی ورزشی است که زیرساخت های لازم را در امتداد رشد و تقویت فرهنگ در ورزش را فراهم آورند.
احدی اظهار داشت: علاوه بر تقویت فرهنگ در ورزش، وظیفه ما این است که زمینه را برای توسعه فرهنگ در بین مردم نیز فراهم نماییم که در آن صورت دیگر شاهد رفتارهای غیرفرهنگی در استادیوم ها و اماکن ورزشی نخواهیم بود.
مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد: برنامه اصلی ما در فرهنگ ورزشی، توجه و تمرکز بر روی اخلاق حرفه ای باتوجه به منشور اخلاق حرفه ای، هواداری و تربیت مربی است که از مسئولان فرهنگی فدراسیون های ورزشی درخواست دارم در این جهت فعالیت و برنامه ریزی های لازم را داشته باشند.
همچنین در این مراسم کلهر اظهار داشت: اتفاقاتی که در فدراسیون ها از نظر فرهنگی انجام شده هر چند انتظارات را برآورده کرده اند اما توقع بیشتری از فدراسیون ها در این خصوص داریم.
وی اضافه کرد: زمانی که خودمان فرهنگی نباشیم قادر نخواهیم بود دیگران را نیز فرهنگی نماییم. هر کسی ادعای کار فرهنگی می کند باید پیش از هر چیزی خودش عامل آن باشد و صلاحیت اخلاقی داشته باشیم.
معاون وزیر اشاره کرد: برای برنامه های فرهنگی فرم های زیادی وجود دارد که به اعتقاد من این فرم ها کلاس آموزشی نیست بلکه باتوجه به شناختی که از جامعه ورزش و ورزشکاران داریم اخلاق حرفه ای تنها در جریان برگزاری اردوها تقویت می شود نه با برگزاری کلاس های آموزشی.
مریم کاظمی پور نیز در این جلسه اظهار داشت: احیای مجدد کمیته های فرهنگی در فدراسیون های ورزشی را تبریک می گویم. ضروریست دراین زمینه برنامه داشته باشیم و روی ظرفیت کمیته های فرهنگی فدراسیون ها حساب ویژه ای باز کردیم.
او اشاره کرد: احیای این کمیته که مدتی است کم رنگ شده و در اساسنامه جدید فدراسیون های ورزشی نادیده گرفته شود، اتفاق خوبی است.
وی اظهار داشت: احیای این کمیته تکلیف مشخص شده ای برای معاونت توسعه بانوان وزارت به وجود می آورد که با حساسیت بیشتری کارها را نسبت به گذشته پیش ببریم.
معاون وزیر همین طور به بحث طرح ستاد حجاب و عفاف در وزارت ورزش اشاره نمود و اضافه کرد: وزیر ورزش برای اجرائی شدن این طرح تاکید کرده تا اجرائی شود و این طرح توسط معاونت فرهنگی و بانوان به دو صورت درون ستادی و برون ستادی در حال انجام می باشد. در همین راستا معاونت توسعه بانوان به عنوان بخش درون ستادی در درون فدراسیون ها انجام وظیفه می کند که این امر سبب خواهد شد تا تکلیف مشخصی برای معاونت بانوان ایجاد شود.
وی با اعلان اینکه مسائل فرهنگی در نسل جدید ورزشکاران گم شده است، اشاره کرد: یکی از مباحث روز که به چالش های فرهنگی تبدیل گشته مسائل هویتی بانوان است که این مساله یکی از خلاهای مباحث فرهنگی در عرصه تیم ملی شمرده می شود.
معاون توسعه ورزش بانوان اشاره کرد: امیدوار هستم کمیته های فرهنگی به عنوان چشم راست فدراسیون ها در انتخاب مربیان و نقش موثری داشته باشید و بجای استفاده از مربیان مرد به عنوان مشاور در کنار بانوان ورزشکار، از مربیان سازنده بانوان بهره بگیرند و از دانش مربیان خانم که سال ها پرورش پیدا کردند استفاده گردد.
وی در آخر به نقش نایب رئیسان بانوان در فدراسیون های ورزشی اشاره نمود و اضافه کرد: نواب رییس بانوان فدراسیون ها در مباحث فرهنگی ورزشکاران باید نقش پررنگ و اختیارات کافی داشته باشند.
منبع: varzeshtools.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب